ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului are un nou secretar de stat

13:32 | 14.08.2019 Categorie: Economie

Chişinău, 14 aug. /MOLDPRES/. Cabinetul de miniștri a aprobat-o pe Diana Crudu în funcția de secretar de stat al Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, din data de 20 august, informează MOLDPRES.

Diana Crudu a absolvit Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor la Universitatea „Al. I. Cuza” din Iași. Din 2008 a administrat o companie specializată în producerea laptelui, apoi o firmă de creștere a legumelor în teren protejat și comercializarea strugurilor, iar din 2018 administrează o companie de consultanță financiară în vederea atragerii de fonduri nerambursabile pentru întreprinderi mici și mijlocii.

De asemenea, ea a efectuat stagii în domeniul agriculturii în Olanda și SUA.

Diana Crudu s-a remarcat în primăvara anului curent, după ce a venit cu inițiativa de a organiza la Chișinău un târg de comercializare a strugurilor autohtoni pentru a susține producătorii ce aveau în stocuri rezerve mari de fructe și riscau să suporte mari pierderi financiare.

img19006350

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!