ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

SUA va sprijini toate proiectele pe care le va realiza conducerea Guvernului în folosul cetățenilor

15:59 | 18.11.2019 Categorie: Oficial

Chişinău, 18 nov. /MOLDPRES/. Prim-ministrul Ion Chicu s-a întâlnit, astăzi, la Guvern, cu ambasadorul Statelor Unite la Chișinău, Dereck J. Hogan. Șeful Executivului a dat asigurări în legătură cu angajamentul ferm al actualului cabinet de miniștri pentru aprofundarea relației bilaterale și pentru intensificarea cooperării comercial-economice cu statul american, relatează MOLDPRES cu referire la Direcţia comunicare și protocol a Guvernului.

„Vreau să reafirm angajamentele noastre în vederea îndeplinirii planului de acțiuni prevăzut de Acordul de Asociere cu Uniunea Europeană, iar până la sfârșitul acestei săptămâni vom pune în practică o serie de acțiuni menite să îmbunătățească viața cetățenilor”, a declarat Ion Chicu.

Premierul a mulțumit Ambasadorului pentru deschiderea de care dă dovadă guvernul Statelor Unite în raport cu țara noastră, dar și pentru sprijinul valoros acordat în scopul implementării reformelor democratice. Totodată, prim-ministrul Ion Chicu a declarat că instituția pe care o conduce va depune tot efortul necesar pentru a realiza dezideratele cetățenilor Republicii Moldova în cel mai scurt timp.

La rândul său, Ambasadorul SUA Dereck J. Hogan a reiterat sprijinul Statelor Unite pentru toate proiectele pe care le va realiza conducerea Guvernului în folosul cetățenilor.

„Mă bucur să vă văd în această nouă calitate și sper că împreună vom realiza lucruri frumoase și utile pentru Republica Moldova, mai ales în ceea ce privește promovarea reformelor în toate domeniile”, a menționat Dereck J. Hogan.

img19009302

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!