ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În seara de Revelion circulaţia transportului în centrul capitalei va fi restricţionată

11:14 | 31.12.2019 Categorie: Societate

Chişinău, 31 dec. /MOLDPRES/. În seara de Revelion, începând cu ora 18:00, traficul rutier va fi suspendat în Piața Marii Adunări Naționale, tronsonul cuprins între străzile A. Pușkin și Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, în legătură cu desfășurarea concertului „Revelion 2019-2020”, comunică MOLDPRES. 

În context, polițiştii recomandă conducătorilor auto să evite perimetrul de desfăşurare a evenimentului, să opteze pentru parcările din zona adiacentă, să circule cu maximă atenţie atunci când trec pe lângă grupurile de pietoni, să respecte indicaţiile şi recomandările poliţiştilor de patrulare şi să nu conducă sub influenţa băuturilor alcoolice.

Şi pietonii au atenționări de la oameni legii. Ei sunt obligaţi să se deplaseze numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate şi semnalizate sau la culoarea verde a semaforului.

Pe parcursul sărbătorilor de iarnă peste 3000 de angajaţi ai Ministerului Afacerilor Interne vor fi implicaţi în măsuri de asigurare a ordinii publice.

img19010765

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!