ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Partidul Democrat din Moldova nu exclude o coaliție parlamentară cu PSRM ori ACUM

10:04 | 11.01.2020 Categorie: Politică

Chişinău, 11 ian. /MOLDPRES/. Deputatul Partidului Democrat din Moldova, Andrian Candu, a declarat în cadrul unui interviu că formațiunea din care face parte ar putea participa la formarea unei coaliții parlamentare majoritare atât cu Partidul Socialiștilor, cât și cu Blocul politic ACUM, transmite MOLDPRES.

„Nu excludem niciun fel de cooperare politică, nici cu stânga, nici cu dreapta. Până ajungem la momentul în care vom decide dacă vom participa la guvernare ori vom rămâne în opoziție, susținem în continuare politicile Guvernului Chicu, vom veni cu abordări critice, dacă timpul le va arăta”, a declarat Andrian Candu.

În același timp, deputatul a declarat că Partidul Democrat din Moldova nu este participant la guvernare, dar că susține executivul condus de Ion Chicu.

„Nu participăm direct, sau indirect, în actul de guvernare. Suntem în opoziție, dar, în același timp, susținem Guvernul Chicu, atât timp cât acest executiv își va respecta angajamentele asumate față de PDM, atunci când am votat pentru acest cabinet de miniștri”, a spus Candu.

Interviul a fost acordat de deputatul Partidului Democrat portalului informațional Unimedia.

img20000190

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!