ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Mecanismul de monitorizare a Planului de Acțiuni al Guvernului a devenit funcțional

10:04 | 16.01.2020 Categorie: Oficial

Chişinău, 16 ian. /MOLDPRES/. Premierul Ion Chicu, după aprobarea Planului de Acțiuni al Guvernului 2020-2023 (PAG) a solicitat imediat crearea unui mecanism de monitorizare a implementării, a relatat pentru MOLDPRES Direcţia comunicare și protocol a executivului.

PAG conține peste 1000 de acțiuni distincte pe toate domeniile de competență a executivului.

Misiunea mecanismului este de a reflecta progresul în realizare pe toate acțiunile PAG, oferind posibilitatea de a cunoaște etapa de realizare, termenul limită, obiectivele acțiunii și autoritatea responsabilă de realizare.

Actualizarea informației se va face zilnic.

Cancelaria de Stat va examina recomandări de îmbunătățire a mecanismului de monitorizare a PAG menite să simplifice folosirea lui de către utilizatorii interesați.

Mecanismul poate fi găsit pe pagina www.gov.md, accesând bannerul „Monitorizarea Planului de Acțiuni al Guvernului 2020-2023”. 

img20000333

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!