ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În circumscripția electorală 38 Hâncești vor fi deschise 44 de secții de vot

14:22 | 10.02.2020 Categorie: Politică

Chişinău, 10 feb. /MOLDPRES/. Consiliul electoral al circumscripție electorale 38 Hâncești a decis deschiderea a 44 de secții de votare pentru alegerile parlamentare noi din 15 martie 2020, transmite MOLDPRES.

În cadrul ședinței din 7 februarie, Consiliul electoral de circumscripție a înregistrat trei candidați la funcția de deputat, precum și simbolurile lor electorale în vederea tipăriri buletinului de vot pentru participarea la alegerile parlamentare noi din 15 martie 2020. Cei trei candidați înregistrați sunt: Grigore Cobzac, candidat independent; Vitalie Balinschi, Partidul Politic "ȘOR"; Dorin Chirtoacă, Blocul electoral "Unirea".

Birourile electorale ale secțiilor de votare vor fi create până la data de 18 februarie.

În același timp, potrivit legislației electorale, Ministerul Afacerilor Interne va întreprinde măsurile necesare privind menținerea ordinii publice în localitățile unde îşi vor avea sediul secțiile de votare.

img20001141

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!