ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Primăria Chișinău va aloca 10 mln de lei pentru poligonul de deșeuri menajere de la Țânțăreni

12:41 | 27.02.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 27 feb. /MOLDPRES/. Consiliul Municipal Chișinău a aprobat joi contractul încheiat între primăria capitalei și comuna Țânțăreni, privind evacuarea și depozitarea deșeurilor menajere la poligonul municipal din Țânțăreni, transmite MOLDPRES.

Potrivit acestei decizii, Primăria Chișinău va aloca comunei Țânțăreni (raionul Anenii Noi) 10 milioane de lei. Banii vor fi folosiți pentru amenajarea poligonului municipal de depozitare a deșeurilor menajere.

La negocierile cu Primăria Chișinău, autorităţile de la Ţânţăreni au insistat ca suma alocată de municipalitate să fie majorată de la şase la zece milioane de lei, iar contractul să fie încheiat doar pentru un an.

Consilierii locali din Țânțăreni au aprobat contractul cu Primăria Chișinău la data de 2 ianuarie curent.

img20001705

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!