ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Deputatul Ștefan Gațcan renunță la mandat

13:25 | 01.07.2020 Categorie: Politică

Chişinău, 1 iul. /MOLDPRES/. Deputatul Ștefan Gațcan a anunțat astăzi că renunță la mandatul de deputat pentru a se dedica medicinii. Anunțul a fost făcut de liderului fracțiunii parlamentare a PSRM, Corneliu Furculiță, care susține că cererea de depunere a mandatului a fost deja înregistrată la secretariatul Parlamentului, comunică MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, deputatul Ștefan Gațcan a participat astăzi la ședința fracțiunii parlamentare a socialiștilor, unde și-a anunțat decizia.

Conform sursei citate, tot astăzi, legislatorul Gațcan a mai precizat că rămâne parte a echipei PSRM și se va fi implica activ în munca grupului social al formațiunii.

“Fracțiunea PSRM a luat act de această decizie și l-a încurajat pe Ștefan Gațcan să participe cât mai activ în viața Partidului Socialiștilor”, a precizat Furculiță într-o postare pe pagina sa oficială.

Ieri, deputat socialist Ștefan Gațcan a anunțat că părăsește formațiunea și că aderă la Pro Moldova.

img20005293

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!