ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Primăria Chișinău a lansat procedura de achiziție a produselor alimentare pentru grădinițe

15:12 | 04.11.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 4 nov. /MOLDPRES/. Primăria municipiului Chișinău a anunțat astăzi că a lansat procedura de achiziție a produselor alimentare, destinate hranei micuților din grădinițe, comunică MOLDPRES.

Potrivit Serviciul de presă al municipalității, concursul presupune achiziții de produse alimentare pentru o perioadă de șase luni pentru fructe și legume. Astfel, Direcția generală educație, tineret și sport face apel către agenții economici de profil de a participa la licitația deschisă, în cadrul căreia, fiecare participant are posibilitatea de a-și prezenta oferta.

Conducerea Primăriei a decis anterior că procedurile privind achiziția produselor alimentare pentru grădinițe să fie organizate centralizat, prin intermediul Direcției generale educație, tineret și sport. Inițiativa are drept scop sporirea calității serviciului de alimentație în grădinițe, conform rigorilor impuse, dar și cu participarea producătorilor autohtoni.

foto: mama.md

img20008741

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!