ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

UE a donat un lot de echipament special poliției din R. Moldova

11:36 | 20.11.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 20 nov. /MOLDPRES/. Inspectoratul General al Poliției a primit tehnică de calcul și stații de comunicare securizată destinate secțiilor de urmărire penală, comunică MOLDPRES.

Lotul conține 430 de unități de tehnică de calcul, 50 de imprimante și 170 de stații de comunicare securizată în standard TETRA, destinate secțiilor de urmărire penală și investigații teritoriale.

În cadrul evenimentului de recepționare a echipamentului, șeful Inspectoratului General al Poliției, Sergiu Paiu a ținut să mulțumească partenerilor din UE.

„Echipamentul nou primit îi va ajuta pe oamenii legii să-şi desfășoare mai bine activităţile de zi cu zi. Astfel, vor spori capacitățile de documentare și investigare a infracțiunilor de către subdiviziunile de investigație și urmărire penală”, a menționat Sergiu Paiu.

Achiziția a fost posibilă cu suportul Uniunii Europene, în contextul implementării programului suport bugetar pentru Reforma Poliției.

foto: politia.md

img20009176

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!