ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Decretul prin care Igor Grosu a fost desemnat pentru funcția de premier va fi publicat în Monitorul Oficial

09:33 | 18.03.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 18 mar. /MOLDPRES/. Decretul privind desemnarea lui Igor Grosu pentru funcția de Prim-ministru va fi publicat în numărul de mâine al Monitorului Oficial, comunică MOLDPRES.

Potrivit documentului, în temeiul art. 98 alin. (1) şi alin. (2) din Constituția Republicii Moldova, Preşedintele decretează: Igor Grosu se desemnează în calitate de candidat pentru funcția de Prim-ministru şi se autorizează să întocmească programul de activitate şi lista Guvernului şi să le prezinte Parlamentului spre examinare.

Decizia de a-l înainta pe Grosu pentru funcția de premier a fost anunțată de Maia Sandu la data de 16 martie, după consultările avute cu fracțiunile parlamentare.

Sursă: monitorul.gov.md

img21002048

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!