ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vremea rece şi închisă se va menține şi în următoarele zile

17:22 | 19.03.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 19 mar. /MOLDPRES/. Vremea în acest sfârșit de săptămână nu se va schimba semnificativ faţă de ziua de vineri, caracterizată de ploi, cer noros şi temperaturi scăzute, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS).

Potrivit meteorologilor, în următoarele zile vom avea cer variabil, fără precipitații esențiale, însă la începutul săptămânii următoare revine vremea posomorâtă cu precipitații slabe în fază mixtă.

„Timpul din perioada menționată va fi determinat de schimbarea influenței unei zone de aer cu presiune atmosferică ridicată la scăzută. Vântul va sufla din nord cu trecere din vest slab la moderat”, indică SHS.

În zilele de odihnă, temperatura minimă a aerului, noaptea, va oscila între 0ºC şi -5ºC, cu tendință de creștere pentru noaptea zilei de luni, când se prevede în jur de 0°C.

Respectiv, temperatura maximă a aerului, ziua, se va situa în perioada de referință între +5ºC şi +10ºC, iar pe 22 martie va scădea până la +2..+7ºC.

foto: Serviciul Hidrometeorologic de Stat 

img21002110

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!