ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Mai multe grădinițe din capitală își vor întrerupe activitatea

14:03 | 24.05.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 24 mai. /MOLDPRES/. În 25 de instituții de educație timpurie din municipiul Chișinău vor începe lucrări de reparație, astfel acestea își vor întrerupe activitatea, transmite MOLDPRES.

Viceprimarul municipiului Chișinău, Angela Cutasevici, a declarat în cadrul ședinței on-line a serviciilor municipale de astăzi, că 25 de grădinițe din cele 135 existente în capitală își vor suspenda activitatea pe timpul verii. „Începând din data de 1 iunie, la mai multe grădinițe vor începe lucrări de reparație, altele vor intra în renovare în luna iulie. Copiii care frecventează aceste grădinițe vor fi repartizați la instituțiile din vecinătate”, a spus Cutasevici.

În același timp, oficialul a menționat că mai multe echipe de monitorizare a activităților de renovare a grădinițelor au fost alcătuite și că întreg procesul de execuție al reparațiilor va fi supravegheat. “Ne dorim ca lucrările executate din banul public să fie făcute la cea mai înaltă calitate și fără risipă, de asta am pregătit deja echipele de monitorizare”, a precizat viceprimarul.

foto: facebook.com/Ion.Ceban.public/photos/

img21003700

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!