ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Conducerea Clubului Zimbru Chișinău a demisionat

09:30 | 26.05.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 26 mai. /MOLDPRES/. Directorul general al Clubului de fotbal Zimbru Chișinău, Iulia Petuhova, și vicepreședintele clubului, Sevastian Botnari, au demisionat, din proprie inițiativă, din funcțiile pe care le ocupă, transmite MOLDPRES.

Demisiile au loc în preajma finalului sezonului campionatului de fotbal moldovenesc. Pe data de 24 mai,  Zimbru Chișinău a pierdut, în deplasare, în fața echipei FC Florești cu 1-3.

Zimbru Chișinău ocupă în clasamentul național de fotbal locul opt și a avut în acest sezon o prestație puțin reușită. Clubul a fost fondat în anul 1947 și este unul din cele mai vechi din Republica Moldova.

Echipa Zimbru Chișinău a fost de opt ori campioană a Republicii Moldova la fotbal, a câștigat șase Cupe ale Moldovei și o Supercupă.

foto: logofootball.net

img21003751

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!