ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

La Maratonul de vaccinare din capitală s-au imunizat peste 4 300 de persoane

09:09 | 28.06.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 28 iun. /MOLDPRES/. Peste 4 300 de oameni au fost imunizați la Maratonul de vaccinare anticovid desfășurat pe data de 26 iunie la Palatul Republicii din capitală, transmite MOLDPRES.

Primarul Chișinăului, Ion Ceban a notat pe rețelele de socializare că „peste 4 300 de persoane s-au vaccinat pe parcursul zilei la Maratonul organizat de primărie și Ministerul Sănătății”. El a adus mulțumiri celor peste 200 de cadre sanitare care au executat munca de voluntariat pentru asigurarea procesului de imunizare.

Campania de imunizare a fost lansată în Republica Moldova la 2 martie curent, iar până în prezent au fost vaccinate 688 125 de persoane. În Chișinău, peste 257 de mii de oameni au fost imunizați cu ambele doze de ser.

 

img21004570

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!