ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

În raionul Taraclia, un incendiu a distrus roada de grâu de pe un câmp de 35 ha

15:21 | 13.07.2021 Categorie: Regiuni

Chişinău, 13 iul. /MOLDPRES/. În satul Mirnoe, raionul Taraclia, a luat foc un câmp de grâu, cu o suprafață de 75 de hectare. La lichidarea incendiului au participat 12 autospeciale, reuşindu-se salvarea a circa 40 de hectare cu roadă, transmite MOLDPRES cu referire la presa regională.

Incendiul s-a produs în seara zilei de ieri şi pentru lichidarea acestuia a fost antrenat întreg efectivul Secției pentru situații de urgență din Taraclia, în ajutor venind şi salvatori din Vulcănești.

Totodată, şi proprietarul câmpului s-a implicat cu câteva unități de tehnică, pentru ca focul să nu afecteze şi câmpurile alăturate.

În urma incendiului, a fost distrusă roada de pe 35 de hectare. Pagubele şi cauza incendiului se stabilesc, scrie tuc.md.

foto: tuc.md

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!