ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa națională de fotbal a suferit înfrângere în fața reprezentativei Insulelor Feroe

10:18 | 08.09.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 8 sep. /MOLDPRES/. Selecționata de fotbal a Republicii Moldova a pierdut aseară în deplasare de la reprezentativa Insulelor Feroe, scor 1-2, în etapa a șasea a preliminariilor Campionatului Mondial din 2022. Astfel, echipa moldoveană rămâne în continuare pe ultimul loc în grupă, comunică MOLDPRES.

Toate cele trei goluri au fost înscrise în repriza a doua. Golul ce a deschis scorul a fost marcat de Klæmint Olsen, în minutul 68. Apoi, în minutul 72, Heini Vatnsdal a înscris al doilea gol pentru echipa gazdă.

„Tricolorii” au redus din diferență în minutul 84, prin Nicolae Milinceanu, jucător intrat pe teren în partea a doua a meciului.

Cu un singur punct la activ, R. Moldova este pe locul 6 în grupa F, cu o remiză și cinci înfrângeri.

Lider autoritar al preliminariilor este formația din Danemarca, ea are deocamdată doar victorii.

Foto: FMF

img21006553

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!