ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Parlamentul se va convoca joi în prima ședință din sesiunea ordinară de toamnă

17:16 | 08.09.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 8 sep. /MOLDPRES/. Parlamentul se va întruni joi, 9 septembrie, în prima ședință din sesiunea de toamnă a anului curent. Biroul permanent al Legislativului a aprobat, în ședința de astăzi, Hotărârea privind convocarea Parlamentului în ședințe plenare și ordinea de zi pentru prima ședință, informează MOLDPRES cu referire la Direcția comunicare și relații publice a legislativului.

Astfel, deputații vor examina modificarea mai multor acte normative, inclusiv Legea privind Comisia Națională a Pieței Financiare, Legea Concurenței, Codul Fiscal, Legea cu privire la funcția publică și statutul funcționarului public etc.

De asemenea, parlamentarii vor audia raportul anual de activitate al Comisiei Naționale a Pieței Financiare pentru anul 2020 și vor examina proiectele de hotărâre privind demisia unor deputați, precum și cel de numire a unui judecător la Curtea Supremă de Justiție.  

Ședința plenară din 9 septembrie va începe la ora 12.00.

Foto: Parlament

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!