ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

CMC a aprobat regulamentul de acordare a ajutorului financiar pentru persoanele defavorizate

13:07 | 12.10.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 12 oct. /MOLDPRES/. Consiliul Municipal Chișinău /CMC/ va acorda și în acest an ajutor financiar pentru categoriile defavorizate de cetățeni la efectuarea plăților pentru resursele energetice, transmite MOLDPRES.

Consilierii municipali au aprobat astăzi, cu majoritate de voturi, regulamentul privind acordarea ajutorului financiar pentru categoriile defavorizate de locuitori ai municipiului Chișinău.

Șeful Direcției generale locativ comunale a Consiliului Municipal Chișinău, Ion Burdiumov, a declarat că pentru sezonul rece al acestui an este planificat ajutor financiar pentru 21 500 de locuitori ai capitalei, în valoare de circa 52 milioane de lei.

Potrivit oficialului, persoanele care au beneficiat de ajutor financiar în anul precedent, vor profita și în acest an de ajutor, fără să trebuiască să depună cerere. „Comisiile speciale din cadrul preturilor vor verifica dosarele beneficiarilor care vor primi acest ajutor”, a spus Burdiumov.

Foto: youtube.com

img21007604

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!