ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova şi Ucraina intensifică relaţiile în domeniul turismului

09:22 | 21.10.2021 Categorie: Economie

Chişinău, 21 oct. /MOLDPRES/. Agenția de Investiții "Invest Moldova” și Asociația Națională pentru Turism Receptor (ANTRIM), cu susținerea Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID) Moldova, au organizat în luna curentă un tur informațional pentru operatorii de turism, companiile avia și reprezentanții mass-media din Ucraina, transmite MOLDPRES.

Potrivit USAID, turul informațional va permite să fie valorificate oportunitățile de dezvoltare și promovare a Republicii Moldova în rândul operatorilor de tururi din Ucraina.

„Acesta are ca scop extinderea relațiilor economice dintre cele două țări, consolidarea eforturilor comune în vederea stabilirii de noi parteneriate, dezvoltarea rutelor turistice transfrontaliere și relansarea industriei turismului în contextul actualei pandemii”, indică sursa citată.

Acest tur informațional vine să completeze șirul de activități de promovare reciprocă, pe care le-a inițiat ANTRIM împreună cu Asociația Industriei de Ospitalitate din Ucraina.

Ucraina se află în top cinci țări - sursă de turiști pentru Republica Moldova. Experţii USAID susţin că „relațiile de parteneriat în domeniul turismului între Moldova și Ucraina devin tot mai puternice”.

Foto: USAID

img21007876

img21007876

img21007876

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!