ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Angajații municipalității Chișinău vor primi suplimentar încă un salariu

12:52 | 29.10.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 29 oct. /MOLDPRES/. Consiliul Municipal Chișinău a aprobat acordarea a încă unui salariu, în calitate de ajutor material, pentru toți angajații municipalității, transmite MOLDPRES.

În ședința extraordinară a CMC, care a continuat astăzi, s-a decis, cu votul tuturor consilierilor municipali prezenți, acordarea unui ajutor material angajaților municipalității.

Potrivit CMC, ajutorul material va fi oferit pentru a compensa salariile neatractive și a stimula angajații pe perioada pandemiei de coronavirus și a creșterii prețurilor la resursele energetice.

Anterior, cu prilejul Zilei Orașului, 250 de angajați ai întreprinderilor municipale au primit premii bănești în valoare de până la un salariu.

img21008166

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!