ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

1500 de clădiri din Chișinău nu au fost încă conectate la agentul termic

13:45 | 01.11.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 1 nov. /MOLDPRES/. Mai mult de jumătate din blocurile de locuit din municipiul Chișinău sunt conectate la agentul termic, însă 1500 de obiective rămân neconectate la căldură, transmite MOLDPRES.

Directorul „Termoelectrica”, Veaceslav Eni, a declarat astăzi, în cadrul ședinței on-line a serviciilor municipalității Chișinău, că nu toți reprezentanții asociațiilor de locatari au făcut solicitările necesare pentru a conecta obiectivele de locuit la agentul termic, din acest motiv „procesul de conectare a blocurilor de locuințe decurge anevoios”.

„Din totalul de 4430 de obiective, avem conectați la zi 2916. Avem vreo 500 care nu s-au prezentat măcar să semneze pașapoartele pentru conectare. Totodată, sunt în jur de 200 care nu doresc să fie conectați la agentul termic și nu au făcut solicitarea de a fi conectați”, a afirmat Eni. 

Administrația întreprinderii „Termoelectrica” a dat asigurări că toți solicitanții vor fi conectați la agentul termic.

În municipiul Chișinău blocurile de locuit au început să fie conectate la agentul termic la data de 22 octombrie.

Foto: playtech.ro

img21008214

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!