ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Medicii care au ajutat colegii din România în lupta cu COVID-19 au fost decorați la Iași

15:11 | 02.11.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 2 nov. /MOLDPRES/. Cei 22 de medici, asistenți medicali și paramedici care au plecat la jumătatea lunii octombrie într-o misiune la spitalul COVID-19 din Iași, au fost decorați în România cu ordinul „Meritul Sanitar”, comunică MOLDPRES.

Distincția le-a fost înmânată medicilor de autorităților locale din Iași pentru suportul acordat în lupta cu noul coronavirus.

Primarul municipiului Iași, Mihai Chirica a ținut să le mulțumească cadrelor medicale de la Chișinău pentru ajutorul oferit personalului medical român în lupta cu pandemia. „Le mulțumesc din inimă medicilor frați din Basarabia!”, a transmis Chirica.

Luni, 1 noiembrie, alți 20 de medici, asistente medicale, precum și șapte paramedici au plecat la spitalul modular din Lețcani, județul Iași, pentru a oferi suport lucrătorilor medicali din România în lupta cu COVID-19.

Foto: Pagina de Facebook a ministrului Sănătății, Ala Nemerenco

img21008258

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!