ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Peste 12 mii de călători au beneficiat de un control mai rapid la frontieră după ce au completat on-line fișa epidemiologică

13:47 | 05.11.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 5 nov. /MOLDPRES/. Peste 12 mii de călători au beneficiat de un control de frontieră mai rapid pentru că au completat fișa epidemiologică on-line. Datele au fost făcute publice de Poliția de Frontieră la o lună de la lansarea programului, comunică MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, în ultima lună, la punctele de trecere a frontierei au fost completate în format tradițional 23 007 fișe și în format on-line 12 521.

Poliția de Frontieră îndemnă călătorii să completeze fișa epidemiologică în format electronic pentru ca prezența în punctul de trecere să fie de scurtă durată.

Fișa epidemiologică în format electronic este accesibilă din 5 octombrie 2021, pe https://fisa-covid.gov.md/

Foto: Polițai de Frontieră

img21008387

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!