ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Premierul Natalia Gavrilița a semnat cererea de demisie a viceprim-ministrului Vlad Kulminski

17:23 | 05.11.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 5 nov. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul pentru Reintegrare, Vlad Kulminski, a demisionat astăzi din funcție. Premierul Natalia Gavrilița a luat act de decizie și a semnat cererea de demisie a oficialului, transmite MOLDPRES cu referire la Direcţia comunicare și protocol a Guvernului.

„Regretăm decizia colegului nostru Vlad Kulminski, dar înțelegem circumstanțele personale. Țin să-i mulțumesc dlui Kulminski pentru lucru asiduu în echipa guvernamentală pe dosarul de reglementare a diferendului transnistrean. Sunt sigură că dl Kulminski va continua să contribuie prin expertiza lui la elaborarea politicilor în acest domeniu și în viitor”, a menționat Natalia Gavrilița.

Foto: Guvern

img21008398

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!