ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Adunarea Generală a Procurorilor a fost amânată

11:05 | 11.11.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 11 nov. /MOLDPRES/. Adunarea Generală a Procurorilor care urma să aibă loc pe 19 noiembrie a fost amânată din cauza pandemiei de COVID-19. Decizia a fost luată astăzi de către Consiliul Superior al Procurorilor /CSP/, comunică MOLDPRES.

Conform graficului, adunarea trebuia să se desfășoare la Palatul Republicii, însă din cauza numărului limitat de locuri nu a putut fi asigurat spațiul necesar. Ulterior, s-a analizat opțiunea desfășurării acesteia la Palatul Național „Nicolae Sulac”, însă acolo nu a putut fi asigurat secretul votului procurorilor.

Astăzi, membrii CSP au decis amânarea adunării la care urma să fie aleasă noua componență a CSP pentru o dată ulterioară. Mandatul membrilor CSP ar urma să expire în luna decembrie.

Foto: csp.md

img21008555

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!