ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Opt substații de Asistență Medicală Urgentă din țară au primit ambulanțe noi

09:12 | 14.12.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 14 dec. /MOLDPRES/. O nouă tranșă de opt ambulanțe de tip B din lotul de 168 de unități de transport sanitar au fost repartizate substațiilor și punctelor de asistență medicală urgentă din țară. Astfel, parcul de ambulanțe a fost reînnoit pe parcursul anului curent cu 54 de autosanitare de tip B, comunică MOLDPRES.

Potrivit Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească, ambulanțe noi au ajuns la Anenii Noi, Criuleni, Ialoveni, Leova, Drochia, Ocnița, Râșcani și la stația din localitatea Ochiul Alb (raionul Drochia).

Noile autospeciale corespund tuturor standardelor internaționale, iar echipamentul medical din dotare permite acordarea asistenţei medicale de urgenţă.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!