ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Speakerul Igor Grosu l-a felicitat pe noul Președinte al APCE cu prilejul alegerii în funcție

11:46 | 04.02.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 4 feb. /MOLDPRES/. Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu, l-a felicitat pe Tiny Kox cu ocazia alegerii în funcția de Președinte al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), relatează MOLDPRES cu referire la Direcția comunicare și relații publice a Legislativului.

În mesajul adresat cu acest prilej, Igor Grosu a menționat că Legislativul Republicii Moldova apreciază foarte mult rolul cheie al APCE ca platformă deschisă și constructivă de dialog pe probleme strategice de pe arena internațională.

”Cred cu tărie că, cu sprijinul Consiliului Europei și cu contribuția sa valoroasă, vom avansa în modernizarea Republicii Moldova spre realizarea aspirațiilor europene ale țării noastre”, a scris speakerul.

Igor Grosu i-a urat lui Tiny Kox mult succes și forță creatoare în activitatea importantă și responsabilă, dorindu-i totodată multă sănătate.

img22000833

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!