ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ion Botnarenco este noul membru al Consiliului de Integritate

10:40 | 10.03.2022 Categorie: Politică

Chişinău, 10 mar. /MOLDPRES/. Ion Botnarenco a fost numit astăzi de Legislativ în funcția de membru al Consiliului de Integritate pe un termen de cinci ani, comunică MOLDPRES.

Ion Botnarenco este licențiat în drept și științe economice. În prezent, activează în calitate de avocat și își face studiile de doctorat la Universitatea de Studii Europene din Moldova.

Potrivit legislației cu privire la Autoritatea Națională de Integritate, Consiliul de Integritate este constituit din șapte membri – câte un reprezentant desemnat de Parlament, Guvern, Consiliul Superior al Magistraturii, Consiliul Superior al Procurorilor, Congresul Autorităților Locale din Moldova și doi reprezentanți ai societății civile.

Foto: Parlament

img22001818

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!