ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

A fost lansată marca poștală „MOLDOVA PENTRU PACE”

13:19 | 19.04.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 19 apr. /MOLDPRES/. Întreprinderea de Stat „Poșta Moldovei” a lansat astăzi marca poștală „MOLDOVA PENTRU PACE”, în semn de solidaritate cu poporul ucrainean, cu scop de a promova pacea în lume și în casele noastre prin fiecare scrisoare expediată, transmite MOLDPRES.

Marca este tipărită în 250 mii de exemplare. Aceasta va fi disponibilă în toate oficiile poștale.

De asemenea, cinci mii de mărci au fost oferite gratuit refugiaților și voluntarilor de la Moldexpo, precum și de la alte centre de plasament. Aceștia vor putea trimite scrisori cu mesaje de susținere și încurajare către rude, prieteni și cei apropiați care au rămas în Ucraina.

„Poșta Moldovei susține și este alături de oameni, le mulțumește tuturor voluntarilor pentru implicarea și umanitatea de care dau dovadă. Încă o dată ne-am convins că umanitatea nu are granițe și că suntem un popor săritor la nevoie”, a rezumat Roman Cojuhari, administratorul întreprinderii. 

Foto: Poşta Moldovei

img22002995

img22002995

img22002995

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!