ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Trei sportive din R. Moldova au ocupat locuri de frunte la Campionatul de atletism al țărilor mici din Europa

13:00 | 13.06.2022 Categorie: Sport

Chişinău, 13 iun. /MOLDPRES/. Trei sportive din Republica Moldova au ocupat locuri de frunte la Campionatul de atletism al țărilor mici din Europa, desfășurat în orașul Marsa, Malta, transmite MOLDPRES.

Potrivit Poliției de Frontieră, este vorba de Zalina Marghiev, care a ocupat locul I la proba aruncarea ciocanului, Anna Berghii - locul II la proba ștafeta suedeză / locul III – alergări 400 metri și Dimitriana Bezede, care s-a clasat pe locul III la proba aruncarea discului.

Solicitată de agenție, premianta Anna Berghii a specificat că, împreună cu echipa, s-a pregătit mult pentru acest campionat. „Ne bucurăm că am ocupat locuri de frunte. După clasamentul echipelor, ne-am plasat pe locul trei, fapt ce ne bucură mult”, a spus Anna Berghii.

Campionatul de atletism al țărilor mici din Europa s-a desfășurat la data de 11 iunie. În cadrul acestuia, au participat reprezentanți a 10 țări. La prima ediție a concursului, în anul 2016, echipa Republicii Moldova s-a plasat pe locul întâi, conform rezultatelor acumulate în clasamentul echipelor.

Foto: Poliția de Frontieră

img22004420

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!