ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În Chișinău a început cea de-a doua etapă de înscriere a copiilor în clasa întâi

11:19 | 20.06.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 20 iun. /MOLDPRES/. În municipiul Chișinău a început săptămâna trecută cea de-a doua etapă de înscriere a copiilor în clasa întâi. Anunțul a fost făcut astăzi de către șeful adjunct al Direcției generale educație, tineret și sport, Andrei Pavaloi, în ședința operativă a serviciilor municipale, relatează MOLDPRES.

Potrivit lui Pavaloi, cea de-a doua etapă se va desfășura până pe 29 august. „Ne-am propus ca în clasa întâi să fie înscriși circa 10 mii de copii. Prima etapă s-a finalizat la data de 10 iunie. În cea de-a doua etapă urmează a fi înscriși copii care nu sunt în districtul școlar și care urmează să împlinească vârsta de 7 ani în perioada 1 septembrie - 31 decembrie. Înscrierea copiilor se va efectua în limita locurilor disponibile”, a spus Andrei Pavaloi.

Lista finală a copiilor înscriși în clasa I, validată prin ordinul directorului instituției, va fi afișată public la 30 august.

Foto simbol

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!