ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Universitatea Agrară din Moldova are un nou rector

12:17 | 24.06.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 24 iun. /MOLDPRES/. Ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Viorel Gherciu, a semnat astăzi ordinul cu privire la confirmarea Veronicăi Prisăcaru în funcția de rector al Universității Agrare de Stat din Moldova (UASM), pentru un mandat de cinci ani, transmite MOLDPRES.

„Sunt onorat că fac parte din absolvenţi și cu emoții deosebite revin de fiecare dată la Alma Mater, accentuând necesitatea pregătirii specialiștilor în domeniile de formare profesională pe care le asigură instituția. Rezultatele votării au exprimat dorința majorității membrilor comunității academice și necesitatea unui suflu noi în dezvoltarea și promovarea Universității Agrare de Stat din Moldova”, a declarat Viorel Gherciu la ceremonia de prezentare a noului rector.

La rândul său, Veronica Prisăcari a mulțumit pentru încrederea acordată de comunitatea academică și susținerea Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare și a declarat că își asumă responsabilitatea de a contribui la creșterea performanței educaționale și științifice a universității „împreună cu comunitatea academică și cu suportul nemijlocit al ministerului de resort, ofertând țârii specialiști de înaltă calitate, inovații în domeniile aferente și integrând Universitatea Agrară de Stat din Moldova pe plan internațional”.

Foto: MAIA

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!