ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Guvernul a publicat întrebările din chestionarul de aderare la UE și răspunsurile oferite de R. Moldova

18:03 | 24.06.2022 Categorie: Politică

Chişinău, 24 iun. /MOLDPRES/. Întrebările din chestionarul de aderare la UE și răspunsurile oferite de Republica Moldova au fost publicate astăzi pe pagina web a Guvernului - https://bit.ly/3OHIa1I, relatează MOLDPRES cu referire la Direcţia comunicare și protocol a Executivului.

„Aceste răspunsuri sunt, de fapt, o radiografie a situației actuale din țara noastră. Totodată, puteți vedea ce muncă enormă au depus funcționarii publici, organizațiile nonguvernamentale și oamenii din diasporă care ne-au asistat la acest proces. Este important să facem publice cunoștințele care sunt centralizate în răspunsurile la chestionar și să le facem accesibile pentru toți”, a menționat premierul Natalia Gavrilița.

 

img22004760

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!