ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului s-a întâlnit cu un grup de parlamentari din Lituania

15:22 | 12.07.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 12 iul. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit astăzi cu un grup de deputați ai Seimas-ului Republicii Lituania, membri ai Comitetului pentru Afaceri Externe, care se află într-o vizită de lucru la Chișinău, informează MOLDPRES cu referire la Serviciul prezidențial de presă.

Discuția a vizat situația de securitate și umanitară din regiune, precum și eforturile de euro-integrare ale  Moldovei odată cu obținerea statutului de țară candidată la UE.

Șefa statului a mulțumit pentru sprijinul de care a beneficiat R. Moldova de-a lungul timpului din partea Lituaniei, precum și pentru susținerea în procesul de obținere a statutului de țară candidată pentru aderarea la UE. Membrii forului legislativ de la Vilnius și-au reafirmat sprijinul pentru parcursul european al țării noastre și și-au exprimat disponibilitatea de a împărtăși cu colegii lor din Moldova experiența Lituaniei de aderare la UE.

Foto: Președinție

img22005174

img22005174

img22005174

img22005174

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!