ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului s-a întâlnit cu președintele raionului Taraclia

08:47 | 14.07.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 14 iul. /MOLDPRES/. Problemele curente ale raionului Taraclia au fost abordate la întrevederea pe care Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut-o miercuri cu președintele acestei unități administrativ-teritoriale, Ivan Pâslari, transmite MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de presă al instituției prezidențiale, discuția a vizat situația din agricultură și necesitățile de investiții din raion, Taraclia câștigând mai multe proiecte în cadrul primei etape a Programului „Satul european”. În acest context, șefa statului a menționat importanța cheltuirii corecte și eficiente a banilor publici, astfel încât investițiile să contribuie la schimbarea calității vieții oamenilor.

La întrevedere a fost examinat și subiectul Universității de Stat „Grigore Țamblac” din Taraclia. Potrivit șefei statului, toate instituțiile de învățământ superior trebuie să corespundă standardelor de calitate și să îmbunătățească nivelul de pregătire profesională a tinerilor. Președinta a declarat, totodată, că Universitatea ar trebui să devină un centru de cultură, instruire și informare în această regiune locuită de etnici bulgari.

Foto: Președinție

img22005228

img22005228

img22005228

img22005228

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!