ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Nouă persoane au avut de suferit în urma unui accident produs în raionul Drochia

14:53 | 05.08.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 5 aug. /MOLDPRES/. Nouă persoane au avut de suferit în urma unui accident rutier produs noaptea trecută în localitatea Sofia din raionul Drochia, transmite MOLDPRES.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției, un tânăr de 27 de ani conducea un automobilul de marca Renault prin localitatea Sofia. În circumstanțe necunoscute, acesta a accidentat un vehicul de marca Opel, care staționa regulamentar pe partea dreaptă a carosabilului. Ulterior, acesta a fost proiectat într-un alt automobil parcat, de model Škoda, care a lovit alte două vehicule de marca Toyota, ce erau parcate în preajmă.

În urma accidentului rutier au fost tamponați nouă pietoni care se aflau în adiacentul unui local. Victimele au vârste cuprinse între 19 și 54 de ani. În urma impactului, toate persoanele au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate la spitalul raional din Drochia.

Conducătorul automobilului Renault, locuitor al raionului Drochia, a fost supus testării alcoolscopice, în rezultatul căreia s-a stabilit că acesta se afla în stare de ebrietate, având o concentrație de 0,77 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

A fost inițiată o cauză penală pentru a stabili toate circumstanțele producerii accidentului rutier. 

Foto: Poliția

img22005911

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!