ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Serghei Tarnovschi s-a calificat în semifinale la Supercupa Mondială de la Oklahoma

13:52 | 27.08.2022 Categorie: Sport

Chişinău, 27 aug. /MOLDPRES/. Canoistul din Republica Moldova, Serghei Tarnovschi, s-a calificat în semifinale la Supercupa Mondială de la Oklahoma, a anunţat astăzi Comitetul Naţional Olimpic şi Sportiv (CNOS), transmite MOLDPRES.

Campionul mondial și vicecampionul european Serghei Tarnovschi a ajuns în orașul Oklahoma din Statele Unite, pentru a concura la Supercupa Mondială la canoe sprint, unde sunt cei mai buni canoiști și kaiaciști ai lumii.

Canoistul moldovean a reușit să treacă de serii și sferturi și să se califice pentru penultimul act la canoe simplu 350 metri. Pe o distanță atipică pentru competițiile de canoe, Serghei a fost al doilea în serii.

Semifinalele și finala sunt programate sâmbătă spre duminică noaptea în Republica Moldova, de la orele 03:30, respectiv 05:39.

Foto: CNOS

 

img22006440

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!