ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

9 autospeciale au intervenit la un incendiu produs la Piața Agroalimentară Centrală din Chișinău

16:56 | 05.09.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 5 sep. /MOLDPRES/. În după-amiaza zilei de astăzi pompierii au intervenit pentru a stinge un incendiu care s-a produs pe teritoriul ÎM “Piața Centrală” din capitală, pe str. Mitropolit Varlaam 63/21, comunică MOLDPRES.

Potrivit IGSU, apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 15:38. Ajunse la fața locului, primele echipaje de pompieri au stabilit că flăcările au cuprins un depozit cu bunuri de uz casnic păstrate într-o ogradă gospodărească pe teritoriul pieței.

Pentru lichidarea incendiului, la destinație au fost trimise 9 autospeciale. Focul a afectat o suprafață de circa 1200 m2. Datorită intervenției operative a salvatorilor, incendiul a fost localizat către ora 16:18.

La ora difuzării acestei știri, 36 de angajați IGSU lucrează pentru lichidarea incendiului. Victime nu au fost raportate.

Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite.

Foto: IGSU

img22006619

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!