ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

La Cârnăţeni, raionul Căuşeni, a fost inaugurat un nou stadion

14:45 | 12.09.2022 Categorie: Sport

Chişinău, 12 sep. /MOLDPRES/. Un nou teren sportiv a fost inaugurat ieri în satul Cârnăţeni, raionul Căuşeni, transmite MOLDPRES.

Stadionul a fost construit în centrul localităţii, fiind vorba despre o investiție efectuată cu ajutorul Biroului politici de reintegrare în conlucrare cu autoritățile publice locale. Stadionul pentru minifotbal, handbal, volei și tenis, a fost construit în urma unei solicitări din partea Consiliului local de tineri, care a analizat necesitățile sătenilor și a venit cu demersuri către autorități de a crea condiții de desfășurare a activităților sportive în aer liber.

„Astfel, după aproape un an de așteptare, copiii din satul Cârnățeni au parte de un stadion sportiv modern, accesibil pentru fiecare. Mulţumim tuturor care au contribuit la realizarea acestui proiect, Consiliului local al tinerilor, pentru participare activă în organizarea evenimentului de deschidere, care a întrunit  Starturi Vesele și un meci de fotbal, unind tineri din mai multe localități ale raionului Căușeni”, scrie Primăria Cârnăţeni.

Foto: Primăria Cârnăţeni

img22006824

img22006824

img22006824

img22006824

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!