ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Locuitorii din raioanele Căușeni și Anenii Noi vor beneficia de consultații medicale gratuite

09:44 | 13.09.2022 Categorie: Regiuni

Chişinău, 13 sep. /MOLDPRES/. Echipele mobile de medici specialişti vor oferi în perioada 12-16 septembrie consultaţii profilactice gratuite populației din raioanele Căușeni și Anenii Noi, comunică MOLDPRES.

Potrivit CNAM, screening-ul glandei mamare va fi efectuat în raioanele Căușeni și Anenii Noi, iar copiilor le vor fi acordate servicii medicale stomatologice în localitățile Cinișeuți din raionul Rezina și Chiriet-Lunga, Beșghioz și Baurci din raionul Ceadîr-Lunga.

Screening-ul pulmonar prin radiografie digitală mobilă, conform graficului stabilit, va fi reluat în data de 19 septembrie.

CNAM anunță că săptămâna trecută au efectuat examene profilactice gratuite 746 de persoane, dintre care 199 de femei screening mamar, iar 547 de copii au fost consultați de medicii stomatologi.

Foto: Ministerul Sănătății

img22006840

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!