ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șoferul unui camion și-a pierdut viața într-un accident la Anenii Noi

09:56 | 15.09.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 15 sep. /MOLDPRES/. Șoferul unui camion și-a pierdut viața în urma unui accident produs în localitatea Troița Nouă, raionul Anenii Noi. Corpul neînsuflețit al bărbatului a fost scos dintre fiare de salvatori, comunică MOLDPRES.

Potrivit IGSU, accidentul a avut loc în după-amiaza zilei de ieri. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 18:40.

Conform informațiilor înregistrate, un autocamion de model IVECO, care transporta cherestea, a derapat de pe traseu, iar conducătorul auto a decedat pe loc. Pentru efectuarea lucrărilor de descarcerare, la fața locului au intervenit trei echipaje de salvatori. Ajunși, aceștia au deblocat corpul neînsuflețit.

Cauza și circumstanțele accidentului rutier urmează a fi stabilite.

Statistica IGSU arată că în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 19 situații de risc.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!