ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

La Chişinău a fost organizat un forum care se referă la sectorul imobiliar

11:24 | 17.09.2022 Categorie: Economie

Chişinău, 17 sep. /MOLDPRES/. În săptămâna dedicată businessului din țară, pe lângă conferința internațională Moldova Business Week, astăzi, la Chişinău, este organizat Real Estate Forum, eveniment care se referă la sectorul imobiliar și abordează la această a doua ediție a sa subiecte ce țin de piața imobilelor nerezidențiale, transmite MOLDPRES.

„Cum se dezvoltă această piață în lume și în regiune, care este specificul Republicii Moldova și perspectivele de dezvoltare - vom afla de la speakeri locali și internaționali, care reprezintă atât afacerile din domeniu, cât și instituțiile relevante ale statului și partenerii de dezvoltare”, indică Agenţia de Investiţii.

De asemenea, va fi pusă în discuție oferta pe care o poate face Moldova investitorilor ce analizează posibilitatea de a investi în imobile nerezidențiale în țara noastră.

Sectorul imobiliar are un potențial considerabil de creștere și poate prezenta un mare interes pentru investitori, iar astfel de evenimente oferă o platformă de dialog direct și de schimb de informații și opinii între toți participanții din acest sector, rezumă sursa citată.

Foto: Agenţia de Investiţii

 

img22007018

img22007018

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!