ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

CSP a desemnat mai mulți șefi interimari la procuratură

11:13 | 22.09.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 22 sep. /MOLDPRES/. Consiliul Superior al Procurorilor (CSP) a desemnat astăzi interimari pentru funcția de procuror-șef al Procuraturii de circumscripție Chișinău și pentru posturile de șefi ai procuraturii din câteva raioane, comunică MOLDPRES.

Potrivit deciziei CSP, funcția de procuror-șef interimar al Procuraturii de circumscripție Chișinău va fi deținută de Cătălin Scutelnic, iar în cea de adjunct la PCCOCS de Igor Demciucin. De asemenea, postul de procuror-șef interimar al Procuraturii raionului Ialoveni va fi ocupat de Ion Neguriță, iar adjunctul acestuia va fi Olesea Vârlan.

Procuror-șef interimar al Procuraturii de circumscripție Cahul a fost desemnat Dumitru Calendari, iar al Procuraturii raionului Taraclia – Natalia Livădari.

Tot astăzi, CSP l-a numit pe Alexandru Celac în funcția de adjunct interimar al șefului procuraturii Bălți.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!