ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Angajații Centrului Sportiv al Armatei Naționale au cucerit mai multe medalii

09:24 | 27.09.2022 Categorie: Sport

Chişinău, 27 sep. /MOLDPRES/. Angajații Centrului Sportiv al Armatei Naționale (CSAN) au obținut mai multe medalii la campionatele naționale, comunică MOLDPRES.

Potrivit serviciului de presă al Ministerului Apărării, echipa Armatei Naționale ARMY-CSAN a debutat cu două victorii consecutive la Campionatul Republicii Moldova la minifotbal, Seria C.

Totodată, la Campionatul național la motocros, etapa a V-a, sportivii centrului au obținut trei medalii de aur, două de argint și una de bronz.

În Grecia, la Campionatul Țărilor Balcanice la motocros, Artemii Gangurean, membru CSAN, s-a clasat pe locul I în etapa a V-a a competiției.

De asemenea, la Campionatul Republicii Moldova la tir, echipa CSAN a câștigat 5 medalii de aur, 4 de argint și 5 de bronz, categoriile juniori și seniori.

Foto: Ministerul Apărării

img22007244

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!