ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Meteorologii au anunțat vreme caldă în zilele de odihnă

15:32 | 30.09.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 30 sep. /MOLDPRES/. Meteorologii au anunțat pentru zilele de odihnă vreme caldă, pe întreg teritoriul țării, informează MOLDPRES.

Solicitat de agenție, sinopticianul Ia Verșinina din cadrul Serviciului Hidrometeorologic de Stat a menționat că în ziua de sâmbătă se vor înregistra temperaturi mai mari decât duminică.

„Sâmbătă, temperatura aerului va indica până la +25..+30ºC, iar noaptea mercurul termometrelor va urca până +11..+16ºC. Duminică, ziua, temperatura aerului va indica până la +18..+23ºC, iar noaptea se vor înregistra +12..+17ºC. Cerul va fi variabil”, a spus meteorologul.

Totodată, duminica, izolat, vor cădea precipitații. Vântul va sufla din nord-vest.

De asemenea, potrivit prognozelor, începând cu ziua de luni, 3 octombrie, vremea se va răci, izolat vor cădea precipitații pe întreg teritoriul țării.

În zilele de odihnă, de vreme frumoasă se vor putea bucura participanții la Ziua Națională a Vinului, care va avea loc, în acest an, în Piața Marii Adunări Naționale. Sărbătoarea se va desfășurată într-un format extins după o pauză determinată de criza pandemică.

Foto: dreamstime.com

img22007351

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!