ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Denis Vieru a cucerit bronzul la Campionatul Mondial de judo

16:15 | 07.10.2022 Categorie: Sport

Chişinău, 7 oct. /MOLDPRES/. Comitetul Naţional Olimpic şi Sportiv (CNOS) a anunţat astăzi că judocanul Denis Vieru a cucerit medalia de bronz la Mondialul de la Tașkent (Uzbekistan), după ce în ultimul meci, l-a învins pe georgianul Vazha Margvelashvili, transmite MOLDPRES.

Potrivit CNOS, Vieru a fost oprit în drumul spre aur de unul dintre cei doi japonezi care evoluează în categoria de greutate 66 kg – Hifumu Abe, care se va duela în ultimul act cu conaționalul Joshiro Maruyama.

„Denis Vieru a reușit să-i învingă pe sârbul Strahinja Buncic, spaniolul Alberto Gaitero și ucraineanul Bogdan Iadov. Tot la 66 kg, Radu Izvoreanu a trecut de bulgarul Yanislav Gerchev, dar a cedat în fața brazilianului Willian Lima”, indică sursa citată.

Foto: CNOS

img22007553

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!