ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Candidatura lui Sergiu Știrbu va fi propusă la funcția de membru al Curții de Conturi

13:16 | 19.10.2022 Categorie: Economie

Chişinău, 19 oct. /MOLDPRES/. Comisia parlamentară de control al finanțelor publice va propune plenului Legislativului aprobarea candidaturii lui Sergiu Știrbu la funcția de membru al Curții de Conturi, comunică MOLDPRES.

Sergiu Știrbu a fost desemnat câștigător al concursului public.

Totodată, Comisia de control al finanțelor publice a constatat încetarea mandatului de membru al Curții de Conturi, deținut de Marina Covali, în legătură cu expirarea termenului pentru care a fost numită.

În conformitate cu Legea privind organizarea și funcționarea Curții de Conturi, membrii instituției sunt numiți de Parlament cu votul majorității deputaților aleși, pe un termen de cinci ani, la propunerea președintelui Curții de Conturi. 

img22007838

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!