ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Serviciul Fiscal a numit învingătorii ediției a III-a din 2022 a concursului „Loteria fiscală”

12:11 | 07.11.2022 Categorie: Economie

Chişinău, 7 nov. /MOLDPRES/. Serviciul Fiscal de Stat (SFS) a anunţat astăzi lista celor 174 de învingători ai celei de-a treia ediții (trimestriale) a concursului „Loteria fiscală” din anul 2022, transmite MOLDPRES.

În cadrul ediției a III-a a concursului din anul curent au participat 19 958 275 de tranzacții, efectuate cu cardurile bancare în perioada 1 iulie – 30 septembrie 2022. Suma totală a tranzacțiilor a constituit 5 819 440 988,17 lei (circa 300 de milioane de euro).

„Persoanele desemnate învingătoare în cadrul celei de-a treia ediții (trimestriale) a Loteriei fiscale din anul 2022 vor beneficia de premii în sumă a câte o mie de lei. Premiile vor fi transferate câștigătorilor pe conturile de card, în lei, în maximum 10 zile după publicarea listei”, indică SFS.

Concursul “Loteria fiscală” este organizat în conformitate cu prevederile Regulamentului privind desfășurarea concursului “Loteria fiscală” aprobat prin Hotărâre de Guvern. Tragerile la sorți ale tranzacțiilor câștigătoare se efectuează pe baza informației prezentate de către băncile comerciale licențiate emitente din Republica Moldova, aleatoriu, în mod automatizat, prin intermediul platformei Random.org.

Foto: sfs.md 

img22008427

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!