ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Secția de maternitate din Cahul a fot renovată capital cu susținerea SUA

09:03 | 09.11.2022 Categorie: Regiuni

Chişinău, 9 nov. /MOLDPRES/. Secția ginecologie și patologia sarcinii a Spitalului raional Cahul a fost renovată capital cu suportul financiar al Guvernului Statelor Unite ale Americii şi a fost inaugurată ieri, transmite MOLDPRES.

La fel, cu sprijinul Guvernului SUA, centrul perinatal al instituției medicale a fost dotat cu echipamente moderne, achiziționate de Fondul ONU pentru Populație (UNFPA). Valoarea donației constituie 175 de mii de dolari.

În cadrul centrului perinatal beneficiază de asistență medicală femeile din municipiul Cahul, precum și din raioanele învecinate, Taraclia, Cantemir și Vulcănești.

Spitalul Raional Cahul este a treia instituție medico-sanitară publică dotată cu echipamente medicale performante de Guvernul SUA și UNFPA.

Foto: Ministerul Sănătăţii

img22008475

img22008475

img22008475

img22008475

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!